534

Дізнайтеся правила створення ідеального домашнього офісу!

Домашній офіс, а також виконання роботи в гібридній формі є майже повсякденним для більшості галузей! Ви на етапі оформлення робочого куточка? У квартирі не обов’язково мати вільну кімнату, яку можна переробити під офіс. Досить дотримуватися кількох основних правил, щоб створити ергономічний і затишний робочий куточок незалежно від розміру нашого інтер’єру.

По-перше, знайдіть правильне місце!

Незалежно від того, чи буде наше робоче місце окремою кімнатою чи спеціально відведеними місцями у вітальні чи спальні, найважливішим правилом є доступ денного світла. Письмовий чи стіл найкраще розташувати біля вікна. Природне освітлення завжди сприятливо позначиться на самопочутті.

 

 

Ви вже вибрали ідеальний стіл? Чудово! Тепер настав час встановити правильний стілець. Виконуючи офісну роботу, ми зазвичай проводимо в положенні сидячи від кількох до кількох годин на день. Правильно підібране крісло – основа здорового хребта. Забудьте про роботу на табуреті, пластиковому стільці чи дивані. Важливо, щоб стілець мав регульовану висоту та профільовану спинку.

По-друге, ідеальне освітлення!

При виконанні офісної роботи природного освітлення нам не завжди достатньо. Основна лампа на стелі також може не відповідати нашим очікуванням, тому що людина, яка сидить за столом, може відкидати тінь на парту чи стіл. У такій ситуації ідеальним рішенням стануть настільні лампи, які не тільки зарекомендують себе під час роботи, але й будуть використовуватися під час читання книги в похмурий день, а також добре працюватимуть під час виконання уроків нашими дітьми.

Підберіть настільні лампи до дизайну інтер’єру. У сучасному скандинавському просторі добре підійдуть настільні лампи з колекції MONO з непомітно прихованим вимикачем прямо за прожектором.

 

 

Також чудовим рішенням стануть настільні світлодіодні лампи SMART LED який підійде практично до будь-якого інтер'єру. Для любителів працювати зі смартфоном у нас є ідеальне рішення - настільна світлодіодна лампа STYLE з функцією індуктивної зарядки телефону та розумним USB входом для зарядки через кабель.

Вам подобається оточувати себе кольоровими аксесуарами? Поставте настільну лампу з колекції TRIFLE у свій домашній офіс . У колекції є лампи з абажурами з культовими крапками, золотистими смугами, квітами і навіть з красивим принтом бабки на чорному тлі. Любителям пастельних тонів рекомендуємо світильники POCATELLO, запевняємо, вони сподобаються і вашим дітям!

 

 

Третя організація!

Безлад на столі може зробити нас менш ефективними на роботі та дратівливими. У вашому домашньому офісі встановіть різнокольорові органайзери, швидкозшивачі, коробки та контейнери для ручок, кольори яких можна підібрати, наприклад, до настільної лампи. Розділення важливих документів неодмінно полегшить вашу роботу та заощадить час на пошук важливих матеріалів. Також виберіть дизайнерський календар або планувальник, куди ви можете записувати найважливішу інформацію.

Над столом виберіть функціональну пробкову або крейдяну дошку, розмістіть на ній список завдань, мотиваційні слогани, мовні картки або фотографії з відпусткових подорожей. Нехай робота стане задоволенням!

Четверте: квіти! 

Ви коли-небудь замислювалися, наскільки сильні рослини? Для домашнього офісу виберіть принаймні дві горщикові рослини різного розміру. Вони зроблять інтер'єр не тільки затишніше, але й очистять повітря та позитивно вплинуть на наше самопочуття.

 

 

Доведено, що зелений колір заспокоює і заспокійливо діє на нервову систему, додаючи позитивної енергії. Папороть, орхідея, алое вера і навіть живі зрізані квіти змінять домашній робочий куточок і нагадають про відпустку в тропіках. Отже, які квіти ви обираєте для домашнього офісу?