888

Інструкція по дизайну інтер'єру - як висвітлити інтер'єр в сучасному класичному стилі?

Сучасна класика, тобто поєднання сучасного стилю і класичної елегантності. Інтер'єри в цьому стилі люблять як любителі сучасного дизайну, так і ті, хто скучив за шиком і пишністю минулого. Як одягнути наші простори, щоб вони вписувалися в цю модну естетику?

Усім нам подобаються комфортні та функціональні інтер’єри. Такий, де все на своїх місцях, а почуття й тіло можуть відпочити. Вони є основою для оформлення в сучасному класичному стилі, де сучасний підхід до дизайну акуратно поєднується з воістину палацовими вкрапленнями. Однак у цьому випадку зайва декоративність і музейність простору змінюються лише тонким відтінком класики.

Сучасний класичний стиль любить благородні матеріали, елегантну ліпнину і м'які кольори. Головне тут — гармонія — пам’ятаймо про баланс між простим і сучасним і декоративним. Ця естетика має щось спільне з гламурним стилем, який панував у минулому, але замість того, щоб усипати блискучими аксесуарами, вона віддає перевагу спокійним і позачасовим рішенням.

Кольори та матеріали

Одним із основних інгредієнтів, які поєднують сучасність із класикою у смачне ціле, є колір. Сучасний класичний стиль віддає перевагу світлим м’яким кольорам: ніжному бежевому, шоколадно-коричневому, сірому або брудно-білому. Щоб урізноманітнити колірну композицію, введемо голубину або приглушену шавлію. Підібрана таким чином палітра кольорів створить приємну основу для елегантних меблів і аксесуарів.

Вибираючи оздоблювальні матеріали, віддавайте перевагу якісним, таким як мармур або інші дорогоцінні камені. На підлозі добре підійде натуральна деревина у вигляді паркету, укладеного в ялинку – класичного або французького. Чудовим доповненням до облаштування стане оригінальна віконна обробка, яку можна зустріти в інтер’єрах старих кам’яниць. Відновлений, він стане елегантним доповненням до цілого.

Обов'язковим атрибутом будь-якого оформлення в стилі сучасний гламур буде сучасна ліпнина. Сучасний, тобто такий, що характеризується простою, свіжою формою. У такому вигляді декоративна деталь ідеально підкреслить характер проектованого простору.

 

 

Нехай світить і сяє!

Сучасний класичний стиль любить все, що блищить, тому давайте в нашому оформленні використаємо скло і дзеркала. Їх наявність не тільки надає сяйва інтер'єру, але й оптично збільшує простір і наповнює його повітрям. Вибираємо аксесуари та елементи обладнання з нікелевим, хромованим або золотим покриттям. Ніжний блиск також внесуть тканини, наприклад, оксамит або шовк, які надають інтер'єру легкості. У свою чергу, щоб зробити обстановку більш домашньою, пропонуємо використовувати приємний на дотик велюр.

Кришталеві люстри 

Оскільки сучасний класичний стиль любить блиск і блиск, не дивно, що він чудово поєднується з кристалами. Така люстра, як CRISTAL , є чудовим компромісом між сучасністю та палацовим дизайном епохи. Світильник відрізняється простою формою, яка ідеально вписується в сучасний дизайн. Сотні кристалів переливаються в променях світла, надаючи інтер'єру неповторної елегантності.

 

 

Світильники в сучасному класичному стилі

Вишенькою кожного аранжування є аксесуари. Витончена кераміка або декоративний розпис визначають кінцевий прийом інтер'єру. Світильники також мають ключове значення - скляні плафони добре підійдуть в інтер'єрі, оформленому в дусі сучасної класики. Класичні кулі, тобто лампи SPHERE , можуть створити цікаву просторову композицію. Ідеальним вибором стануть незвичайні груші, тобто лампи PEAR в трьох розмірах. Золоте кріплення - цікавий акцент в конструкції світильника.

Золоті елементи також використані в елегантних і водночас сучасних світильниках CYLINDER - невеликі розміри плафонів ідеально підійдуть особливо в невеликих інтер'єрах. З іншого боку, якщо ми хочемо одягнути наш інтер’єр у ще більше золота, давайте зосередимося на привабливій лампі LASER GOLD . Особливо добре тонкі латунні труби виглядають над журнальним столиком.

 

 

Пам'ятайте, що для світлового дизайну також потрібні світильники менш декоративні, а більш функціональні. Щоб добре освітлити простір і при цьому зберегти обраний стиль інтер’єру, вибираймо ненав’язливі точки освітлення, такі як POINT TONE , EYE TONE або HALO . Лампи доступні в чорному або білому кольорі - вибір кольору залишається на наш розсуд. Крім того, як POINT TONE, так і EYE TONE можна оснастити ефектним золотистим відбивачем, що додає лампам класу.

Варто сказати і про настінних світильниках - світильники, закріплені на стіні, можуть чудово гармоніювати з гіпсовою ліпниною. Обираймо сучасні форми, завдяки яким ми збережемо помірність між сучасним і класичним у всьому оформленні. Саме тут стане в нагоді елегантний і приглушений настінний світильник CHILLIN . Колір абажура можна адаптувати до колірної палітри нашого інтер'єру.

 

 

Сучасний класичний стиль повним ходом увійшов в салони і покине їх не скоро. Кожен з нас почуває себе добре в інтер’єрі з ноткою розкоші. Давайте побалуємо себе пишнотою, яку дарує нам сучасна класика. Нехай інтер'єр буде зручним і функціональним, а класичні вкраплення грають роль красивих прикрас.