898

Відкрийте для себе нові можливості - магнітна трекова система LVM від Nowodvorski Lighting!

Ми хочемо представити нову трекову систему, яка розширила асортимент нашої продукції - Low Voltage Magnetic Track Light System (LVM Track Light System)! Це низьковольтна магнітна (LVM) трекова система. Вона включає як накладні, так і врізні треки, а також цілий ряд аксесуарів і спеціальних світильників.

Що відрізняє магнітну систему трекового освітлення LVM?

  • Низька безпечна напруга 48В постійного струму - дозволяє встановлювати треки не тільки на стелі, але й на стіні, не становлячи ризику ураження електричним струмом для користувача.
  • Неполярна одноланцюгова система, тому дуже проста в налаштуванні.
  • Мінімалістичні адаптери для світильників повністю приховані в направляючих.
  • Простий дизайн світильника.
  • Блок живлення на шині потужністю 150 Вт дозволяє подавати живлення будь-де в системі.
  • Можливість використання зовнішнього джерела живлення 48В постійного струму понад 150 Вт (але завжди переконайтесь, що потужність джерела живлення принаймні на 10% перевищує сумарну потужність усіх світильників, які будуть встановлені в одному ланцюзі проектованої трекової системи

 

 

З яких елементів складається LVM? Перш за все, світильники!

В асортименті LVM-сумісних світильників представлені колекції підвісних світильників і світильників на шарнірі з рухомим джерелом світла, лінійні світильники з молочним розсіювачем і сучасні багатоточкові прожектори в двох варіантах - LVM FOCUS LED і LVM FOCUS OUT LED. Мінімалісти оцінять якості світильників колекцій LVM FOCUS LED і LVM LINE LED, які при установці будуть повністю приховані в направляючих.

Світильники встановлюються в треки просто і швидко. Це робиться шляхом фіксації їх на шині одним натисканням кнопки на адаптері, вбудованому в світильник. 

 

 

По-друге, треки!

Треки, доступні в системі LVM, бувають двох довжин - 1 м і 2 м у накладному та врізному варіантах. Накладні треки також можуть бути скомпоновані у версії підвіски за допомогою LVM SUSPENSION KIT і LVM POWER SUPPLY KIT. Великою перевагою врізної версії шинопроводів є її конструкція, яка дозволяє регулювати відстань доданих монтажних планок від краю треку. Це рішення дозволяє правильно відрегулювати монтажні планки в залежності від товщини стельових плит (гіпсокартону). Можливість регулювання: 3, 6, 9 і 12 мм.

Пластиковий дифузор входить до комплекту для треків накладного та врізного монтажу, що дозволяє естетично приховати внутрішню частину шинопроводів. 

По-третє, аксесуари!

Аксесуари включають:

  • З’єднувачі кутові ГОРИЗОНТАЛЬНІ (LVM RECESSED HORIZONTAL CORNER, LVM HORIZONTAL CORNER) - дозволяють створювати композиції на одній площині, наприклад, на стелі. Вони доступні у версіях для накладного та врізного монтажу.
  • З’єднувачі кутові ВЕРТИКАЛЬНІ (LVM INSIDE CORNER, LVM RECESSED INSIDE CORNER) - дозволяють поєднувати треки в двох площинах, наприклад стеля/стіна або стіна/стіна. Доступні версії для накладного та врізного монтажу. LVM TRACK BUCKLE CONNECTOR - простий і невеликий елемент, який використовується для механічного з'єднання / скручування разом двох суміжних треків, розташованих по прямій лінії або кут із треком.
  • Заглушки до треків LVM йдуть в комплекті.

 

Електричні модулі - забезпечують проведення струму між механічно з'єднаними треками.

Всі представлені модулі універсальні для накладних і вбудованих систем.

  • З’єднувач прямий (LVM STRAIGHT CONDUCTIVE MODULE) - з'єднує два треки в пряму лінію.
  • З’єднувач кутовий провідний (LVM CORNER CONDUCTIVE MODULE) – електричне з’єднання в трекових системах під кутом 90°, а також з’єднання по прямій лінії.
  • Блок живлення вмонтований (LVM INSIDE POWER SUPPLY) - характеризується номінальною потужністю 150 Вт, DC 48 В. Зважаючи на особливості блоків живлення, важливо пам’ятати, що не можна навантажувати джерело живлення на 100%. Необхідно підтримувати мінімум 10% запасу потужності, тому максимальне навантаження становить 135 Вт, що на практиці означає підвісні світильники загальною потужністю 135 Вт або менше.
  • Зовнішній провідний ввід живлення (LVM OUTSIDE POWER SUPPLY CONDUCTIVE MODULE) – дозволяє живити систему від зовнішнього джерела живлення постійного струму 48 В.
  • LVM SUSPENSION KIT, LVM POWER SUPPLY KIT - фурнітура для створення підвісної системи